Eqeep

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
Netherlands
eqeep.nl

Eqeep is een platina servicepartner van IFS en heeft in de loop der jaren talrijke onderscheidingen ontvangen ter erkenning van haar klant- en waardegedreven aanpak. Met klanten en experts in verschillende industrieën biedt Eqeep Enterprise Resource Planning, Enterprise Asset Management en Field Service Management oplossingen die flexibel zijn, maar toch industriespecifieke functionaliteit bieden, zodat bedrijven hun doelstellingen wel kunnen behalen.

WorkWave Products Sold

RouteManager

Voordelen

Business Value
Think

Voordat u in digitale technologieën investeert, moet u een duidelijk beeld hebben van de werkelijke impact. Eqeep helpt bedrijven om dat essentiële beeld te krijgen, om slimmere beslissingen te nemen en maximale bedrijfswaarde van hun IT investeringen te ontlenen.

Technology & People
Build

Het implementeren van bedrijfssystemen duurt vaak veel te lang, waarbij de kosten veel hoger zijn dan verwacht en de technologie schijnbaar belangrijker is dan wat echt telt, uw bedrijf. Daarom richten we ons op uw bedrijfsbehoeften en bieden we oplossingen om uw uitdagingen aan te gaan.

Managed Services
Maintain

Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer van uw bedrijfssoftware, of dat nu in de cloud is of op locatie. Eqeep biedt dagelijkse operationele ondersteuning op zowel functioneel als applicatieniveau met ervaren consultants, zodat uw applicatie en omgeving altijd soepel draait.

 

De medewerkers van Eqeep hebben een enorme inzet getoond om tot een succesvolle implementatie te komen. De wensen van Optronica werden in korte tijd vervuld, niet alleen tijdens de implementatie, maar zeker ook na de start. Je kon de vreugde en trots voelen die ze hebben met het leveren van een kwaliteitssysteem”

- Leo van Rij, CEO van Optronica

Ga van start